Lloret contribuirà econòmicament a l’acord amb Ryanair

Juntament amb el consistori de Girona i possiblement també el de Castell-Platja d’Aro, Lloret participarà economicament a finançar el pacte entre la Generalitat i Ryanair per tal de mantenir l’oferta de vols a l’aeroport de Girona.

Lloret, però, encara no ha especificat quants diners aportarà.

Tot i que encara s’ha de tractar en la propera reunió de Lloret Turisme, l’alcalde de Lloret, Romà ja ho dona per fet.

D’altra banda, el Patronat de Turisme Costa Brava Girona treballarà amb la Cambra de Comerç per aconseguir més aportacions econòmiques del sector privat i d’altres ajuntaments.

En la reunió del Consell d’Administració del Patronat es va tractar de l’acord amb Ryanair i la necessitat d’implicar no només més ajuntaments, sinó també sectors econòmics privats i gremis. Per això el Patronat està disposat a col·laborar amb la Cambra de Comerç per mentalitzar la resta de municipis que es beneficien també de l’acord. El president del Patronat, Joan Giraut, va destacar les dificultats d’intentar aconseguir aportacions, ja que depèn en última instància de la voluntat dels municipis.

Giraut veu lògic que Girona i Lloret de Mar hagin estat els primers municipis implicats. “Girona per proximitat i perquè hi té una incidència molt propera, i Lloret, perquè té una oferta hotelera molt potent.

A partir d’ara es començaran els contactes amb la resta de municipis turístics de la demarcació.

El Punt

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics