URGENT

La Guardia Civil intervé material falsificat al mercat de Tordera

Compartiu aquesta història

Aquest diumenge, agents de la Guàrdia Civil de Calella van realitzar una inspecció al mercat setmanal ambulant de Tordera. Durant la visita els agents van descobrir una parada en la que es venien rellotges i bosses presumptament falsificats. Entre el material intervingut hi havia 32 rellotges de les marques Breitling, Omega, Rolex i Dolce & Gabana i també 12 bosses de les marques Louis Vuiton, Prada i Burberrys. Aquests productes tenien un valor aproximat d’uns 118.000 euros. Els agents van instruir diligències per un presumpte delicte contra la propietat industrial, resultant inculpat un veí de Caldes de Malavella.

La setmana passada també es van incautar a Premià de Mar 47 telèfons mòbils valorats en uns 2.200 euros. El material intervingut pels efectius policials es trobava exposat en un local comercial. El propietari del local va ser imputat per una presumpte infracció administrativa de contraban.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics