Les filtracions d’aigua obliguen a tancar part de la biblioteca de PLF

Detall de la biblioteca de PLF.

Les pluges caigudes aquestes últimes setmanes han provocat filtracions d’aigua a la biblioteca municipal Enric Miralles de PLF. Aquestes filtracions han afectat a la instal·lació elèctrica del centre que s’ha acabat negant d’aigua per culpa de l’acumulació de precipitacions.

El cablejat i tota la instal·lació elèctrica es desplega al voltant dels murs de la biblioteca en uns canals a nivell del terra. Les fortes pluges de finals d’octubre van negar tot el terra de la biblioteca i també aquesta canal, que amb les continues pluges ha continuat negada d’aigua per culpa de les filtracions.

 

Això ha obligat a tancar la zona infantil i d’ordinadors de la biblioteca des de principis d’aquesta setmana. De fet fa uns dies que una bomba va extraient l’aigua acumulada amb la voluntat de recuperar la normalitat. Segons ha sabut aquesta emissora ja es sap d’on provenen les fuites d’aigua provinents de l’exterior, i per tan es podran segellar un cop s’extregui l’aigua acumulada a la canal elèctrica.

La sala d’adults i principal de la biblioteca sí ha funcionat normalment aquests dies i només una part d’aquesta zona ha quedat a les fosques aquests dies per culpa de les filtracions.

L’aigua i els problemes elèctrics no han malmès ni el mobiliari ni els llibres de la biblioteca municipal i s’espera recuperar la normalitat el més aviat possible.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics