El Sta. Maria i el St. Lluís de futbol sala guanyen a una setmana del derbi local

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El Sta. Maria no va tenir molts problemes per superar el Blanenc, per un contundent 11 a 4. Aquesta victòria els deixa col·locats a la 8a plaça de la classificació amb 5 victòries.

Per la seva banda el St Lluís ha encadenat dues victòries consecutives després d’imposar-se, també amb solvència, al Pymes per 1 gol a 9. Això els posiciona a la 14a plaça de la lliga. Després de trobar el camí de la victòria, que se li havia negat en les primeres 6 jornades, El St. Lluís encara amb optimisme el derbi d’aquest proper cap de setmana en el que s’enfrontarà al Sta. Maria.

Els dos equips arriben desiguals, no només en les posicions a la lliga, sinó també en experiència ja que el Sta Maria és ja un veterà a la preferent catalana, mentre que el St Lluís és nou a la categoria.

Pel que fa al futbol, l’amateur s’ha retrobat amb la victòria en un partit que ha guanyat quasi sense despentinar-se. La victima va ser l’Aro que va marxar del municipal de PLF amb un 9 a 1. L’amateur es situa a la 5a plaça de la taula amb 24 punts i a 4 del líder. Aquest cap de setmana jugarà al camp del Fogars, 9s classificats.

També ha guanyat el juvenil i l’infantil . Els primers al camp del Maçanet per 0 a 5. Això els situa a la 6a plaça amb 13 punts a 6 del líder. Aquest cap de setmana buscaran una nova victòria contra el St. Hilari, un equip que només ha guanyat 1 partit de lliga en l’actual campionat.

L’infantil no va tenir pietat del Riells i Viabrea que tot i jugar a casa va rebre 11 gols dels palafollencs. Al final 2 a 11 i els de PLF situats a la 4a plaça a 9 punts del líder.

La setmana que ve jugarà contra el Fogars.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics