URGENT

El Sta. Maria i el St. Lluís de futbol sala guanyen a una setmana del derbi local

Compartiu aquesta història

El Sta. Maria no va tenir molts problemes per superar el Blanenc, per un contundent 11 a 4. Aquesta victòria els deixa col·locats a la 8a plaça de la classificació amb 5 victòries.

Per la seva banda el St Lluís ha encadenat dues victòries consecutives després d’imposar-se, també amb solvència, al Pymes per 1 gol a 9. Això els posiciona a la 14a plaça de la lliga. Després de trobar el camí de la victòria, que se li havia negat en les primeres 6 jornades, El St. Lluís encara amb optimisme el derbi d’aquest proper cap de setmana en el que s’enfrontarà al Sta. Maria.

Els dos equips arriben desiguals, no només en les posicions a la lliga, sinó també en experiència ja que el Sta Maria és ja un veterà a la preferent catalana, mentre que el St Lluís és nou a la categoria.

Pel que fa al futbol, l’amateur s’ha retrobat amb la victòria en un partit que ha guanyat quasi sense despentinar-se. La victima va ser l’Aro que va marxar del municipal de PLF amb un 9 a 1. L’amateur es situa a la 5a plaça de la taula amb 24 punts i a 4 del líder. Aquest cap de setmana jugarà al camp del Fogars, 9s classificats.

També ha guanyat el juvenil i l’infantil . Els primers al camp del Maçanet per 0 a 5. Això els situa a la 6a plaça amb 13 punts a 6 del líder. Aquest cap de setmana buscaran una nova victòria contra el St. Hilari, un equip que només ha guanyat 1 partit de lliga en l’actual campionat.

L’infantil no va tenir pietat del Riells i Viabrea que tot i jugar a casa va rebre 11 gols dels palafollencs. Al final 2 a 11 i els de PLF situats a la 4a plaça a 9 punts del líder.

La setmana que ve jugarà contra el Fogars.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics