El Casal de la Dona recull aliments i productes de primera necessitat per a famílies necessitades de PLF

Durant els mesos de novembre i desembre el Casal de la Dona de PLF ha engegat una campanya per tal de recollir aliments i productes de primera necessitat, amb la intenció de redistribuir-los entre les famílies del poble que es troben en una situació més precària.

La campanya, que tancarà a mitjans de desembre, vol recollir no només aliments, sinó també aquells productes que són necessaris per a la vida quotidiana com els productes higiènics. Ho ha explicat Olga Alia, responsable del Casal de la Dona.

La campanya s’està desenvolupant amb el suport de l’Àrea de Benestar Social de l’Ajuntament per tal d’afavorir les famílies més necessitades de la nostra localitat. Segons el casal, un cop finalitzada la campanya, a mitjans de desembre es faran els lots de productes per a la 12a de famílies que es beneficiaran d’aquesta recollida..

Qui vulgui col·laborar pot portar els productes alimentaris, preferiblement de llarga caducitat, i productes de primera necessitat a la Masia de Can Florenci, seu del Casal de la Dona.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics