Arriba l’esperat quart metge al CAP de PLF

Era una de les reivindicacions que fa temps que es feia des de PLF; l’arribada d’un altre metge per satisfer la demanda assistencial de la nostra localitat.

Des de fa uns dies, s’ha incorporat un nou metge a la plantilla del CAP de PLF, el Dr. Daniel Otero, que es suma als tres metges que ja té el centre sanitari.

Fins ara, els metges que exerceixen ja al cap de salut tenien molts pacients assignats per quota. Amb en el nou doctor s’ha descongestionat aquesta situació. Ho explica la infermera del cap de PLF, Begoña López.

Amb l’arribada del nou metge, la quota de pacients dels doctors que ja exercien a PLF s’ha reduït, cosa que ha obligat a alguns pacients a canviar de metge de referència. En aquest sentit, en els últims dies s’està enviat les cartes als pacients en les que s’informa del canvi de metge de referència. Segons López, ja s’han enviat les cartes als pacients que canviaran de doctor, i explica que a partir d’ara els nous habitants de PLF tindran al Dr. Otero com a referència.

El nou metge atendrà els dilluns a la tarda, els dimecres al matí i els divendres durant tot el dia.

Amb aquesta nova incorporació, el CAP de salut compta ja amb 4 metges d’adults, 1 pediatre, 1 ginecòleg i una llevadora. L’equip mèdic es completa amb 3 infermeres i una auxiliar.

La demanda d’un nou doctor feia temps que es mantenia des de PLF, davant l’augment considerable de la població i l’excés de quota de pacients per cada un dels metges que hi havia al centre sanitari palafollenc

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics