URGENT

El disc de la Marató s’esgota a PLF

Compartiu aquesta història

Ahir diumenge es posava a la venda el disc de la Marató de TV3. El treball discogràfic serveix per recollir fons per la causa de la marató de la televisió catalana que enguany es dedica als trasplantaments d’òrgans i teixits.

L’èxit del disc de la Marató d’enguany a PLF radica en la participació del grup local Gospel Viu en una de els cançons del disc. En concret la formació vocal participa fent els cors de la cançó “tinc un pensament per tu” que canta Raphael.

Dies abans de la distribució del CD de la Marató, que es repartia amb els principals diaris catalans, molts palafollencs ja van reservar el seu exemplar amb antelació.

En total a PLF es van distribuir uns 130 CD de la Marató, tot i que molts palafollencs es van quedar sense la seva corresponent còpia, ja que sempre la distribució és molt reduïda.

De fet algunes llibreries estan intentar aconseguir més còpies per poder vendre’n més.

Gospel Viu participa en el disc a la vesió en català de “Say a little pray for you” d’Aretha Franklyn, però al disc també hi ha cançons de Sergio Dalma, Ana Torroja o d’altres fins completar la 20 d’interpretacions.

Els diners recollits es sumaran al marcador de la iniciativa solidària de la Marató de TV3 que es farà aquest proper diumenge .

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics