La Policia de Tordera decomisa 160 plantes de marihuana en un vehicle

Un control rutinari de la Policia Local de Tordera ha acabat amb el decomisat de 161 plantes de marihuana. Segons informen fonts municipals, aquestes plantes es trobaven dins d’un vehicle que va ser aturat durant un control que va tenir lloc divendres passat, a la nit.

Un cop els agents van examinar el vehicle van descobrir que transportava una gran quantitat de plantes de marihuana.

El propietari de les plantes, un veí de Fogars de La Selva, ha estat denunciat per una presumpta infracció a la Llei de protecció de la seguretat ciutadana per tinença il·lícita d’estupefaents.

En els últims mesos han augmentat el nombre de decomisos de plantes de Marihuana. Fa només unes setmanes es va fer una operació als bars del Carrer Abat Oliva de Malgrat o a Pineda es va decomisar 160 quilos de Marihuana a principis octubre.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics