URGENT

El concert de St. Esteve deixa de ser gratuït

Compartiu aquesta història

Entre les mesures d’austeritat i d’estalvi de la despesa pública adoptades per l’Ajuntament de PLF, hi ha la de fer de pagament el tradicional concert de St. Esteve al teatre municipal, que fins ara era gratuït.

El consistori ha decidit instaurar un preu d’entrada de 5€ per poder veure l’Orquestra de Cambra de l’Empordà, que de nou serà l’encarregada del concert.

Els menors de 12 anys continuaran tenint l’entrada gratuïta.

Segons informa l’Ajuntament la pròpia orquestra ha rebaixat notablement el seu preu d’actuació. El consistori s’havia plantejat anular l’actuació d’aquesta orquestra i substituir-la per una altra de més econòmica. Amb la rebaixa de pressupost i la instauració d’una entrada s’ajudarà a equilibrar les despeses de l’acte, un dels que té més acceptació entre els palafollencs durant les festes de Nadal.

La de Cambra de l’Empordà és l’única orquestra de corda professional i estable a Catalunya. Avui en dia és considerada la intèrpret més important de compositors catalans, ja que en tots els concerts inclou, com a mínim, una obra d’algun d’ells.

El concert de l’Orquestra de Cambra de l’Empordà al teatre municipal es farà el dia de St. Esteve a les 7 de la tarda.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics