La Coral Palatiolo de PLF representa el Poema de Nadal de Segarra a Església

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Demà divendres la coral Palatiolo de PLF interpretarà el clàssic Poema de Nadal de Josep Maria de Segarra a l’església parroquial de Sta. Maria de PLF.

L’actuació, molt especial per la coral per ser la primera de gran format que organitza, començarà a 2/4 de 8 del vespre.

La coral Palatiolo va néixer ara fa 3 anys com a formació vocal de l’Escola Municipal de Música i Dansa i des de llavors ha fet diferents actuacions arreu. La de demà, però és l’estrena més important de la formació, ja que el poema de Nadal combina nadales i poemes. La importància de l’actuació l’ha destacat la directora de la coral, Sara Lozano.

La coral Palatiolo està composada per unes 25 veus. Cada any s’incorporen noves persones a la formació. De fet Lozano explica que la coral és oberta a tothom i espera que l’actuació de demà ajudi a incorporar noves veus a la coral.

A banda del Poema de Nadal, la setmana que ve comencen els festivals nadalencs de l’Escola de Musica i dansa. Els festivals, que es veuran al teatre, s’allargaran de dilluns a dimecres a partir de 2/4 de 8 del vespre. En els festivals es podrà veure actuacions musicals i de dansa com ara flamenc, clàssic i d’altres.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics