URGENT

La Coral Palatiolo de PLF representa el Poema de Nadal de Segarra a Església

Compartiu aquesta història

Demà divendres la coral Palatiolo de PLF interpretarà el clàssic Poema de Nadal de Josep Maria de Segarra a l’església parroquial de Sta. Maria de PLF.

L’actuació, molt especial per la coral per ser la primera de gran format que organitza, començarà a 2/4 de 8 del vespre.

La coral Palatiolo va néixer ara fa 3 anys com a formació vocal de l’Escola Municipal de Música i Dansa i des de llavors ha fet diferents actuacions arreu. La de demà, però és l’estrena més important de la formació, ja que el poema de Nadal combina nadales i poemes. La importància de l’actuació l’ha destacat la directora de la coral, Sara Lozano.

La coral Palatiolo està composada per unes 25 veus. Cada any s’incorporen noves persones a la formació. De fet Lozano explica que la coral és oberta a tothom i espera que l’actuació de demà ajudi a incorporar noves veus a la coral.

A banda del Poema de Nadal, la setmana que ve comencen els festivals nadalencs de l’Escola de Musica i dansa. Els festivals, que es veuran al teatre, s’allargaran de dilluns a dimecres a partir de 2/4 de 8 del vespre. En els festivals es podrà veure actuacions musicals i de dansa com ara flamenc, clàssic i d’altres.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics