Investiguen la mort d’un nadó a Blanes

El cadàver va ser trobat la matinada de diumenge en un habitatge situat al barri de Valldolitg. Segons van informar fonts dels Mossos d’Esquadra, el cos de la criatura no presentava signes aparents de violència, mentre que la seva mare, que va ser ingressada a l’hospital de Calella, tampoc mostrava cap indici d’haver estat agredida.

Els Mossos d’Esquadra estan investigant les causes de la defunció i esperen el resultat de l’autòpsia, que determinarà les causes de la defunció.

Pel que fa la mare, es tracta d’una jove d’entre 24 i 25 anys que té quatre fills. Ella i la seva parella viuen en el garatge d’un edifici on, en el pis superior, hi viu la mare de la noia.

Tot i que no hi ha hagut informació oficial sobre els fets, l’edició digital d’El Periódico de Catalunya assegurava ahir que la dona hauria patit un avortament i que hauria dipositat el cadàver del nadó en un armari. Segons aquesta versió, els agents dels Mossos d’Esquadra van desplaçar-se al pis on l’home hauria explicat que la seva parella estava embarassada de gairebé nou mesos i que, quan ell havia arribat a casa, la panxa li havia desaparegut i que la dona no li volia explicar què havia passat.

Segons El Periódico, un cop a l’habitatge, els Mossos haurien parlat amb la dona i aquesta els hauria confessat que havia patit un avortament espontani i que, hauria embolicat per guardar-lo a l’interior d’un armari, on l’haurien trobat els agents policials.

De tota manera no serà fins tenir els resultats de l’autòpsia que es sabrà què va passar amb el nadó.

 

Diari Girona / El Periodico

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics