URGENT

L’amateur acaba l’any amb una golejada contra el Breda

Compartiu aquesta història

Aquest cap de setmana s’ha posat el punt i a part a les lligues que juguen els equips de PLF. Ara descansaran fins passades les festes nadalenques i les lligues no es reprendran fins el cap de setmana del 7 i 8 de gener.

L’amateur ha finalitzat l’any amb una golejada per 7 a 0 al Breda. Així l’equip palafollencs es menjarà els torrons com a 3r classificat amb 27 punts a 5 del líder de la taula. A la represa de la lliga, els palafollencs hauran d’estar concentrats si volen guanyar al 2n classificat, el Cristinenc. Si guanya el PLF, es podrien situar en segona plaça empatats a punts amb els gironins.

El juvenil no ha acabat l’any amb una victòria i va cedir els tres punts a la seva visita al camp del Tossa, que es va acabar imposant per 4 a 1. El juvenil entraran a l’any que ve com a 7s classificats amb 16 punts. Tornaran a jugar al gener contra l’Hostalric, que és l’11 classificat.

L’infantil va sortir golejat del seu desplaçament a Malgrat. L’olímpic es va imposar clarament als palafollencs per un 8 a 0. Tot i això l’infantil arriba a l’aturada nadalenca en 5a posició a la taula. Passades les festes jugaran contra el 3r classificat, el Caldes de Malavella.

Sort desigual entre els equips alevins; l’A es va imposar per 3 a 1 al Tossa i el B va perdre al camp del Tordera per 7 a 0.

En futbol Sala, els dos equips de PLF jugaven contra equips de Blanes. El Sta Maria va esgarrapar un empat a 1 contra el Blanesport al Palauet. Així arriba a les festes com a 9e classificat amb 18 punts. Tornaran a l’activitat contra els Veterans de Lloret.

El St. Lluís, en canvi, va sumar una altra victòria per 2 a 8 contra el Blanenc. Així l’equip ja suma 11 punts i són 13s a la lliga. Ja al gener jugaran contra l’Atlètic Català, actuals 10s classificats a la lliga.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics