URGENT

PLF organitza diferents activitats per La Marató de TV3

Compartiu aquesta història

La 20a edició de la Marató de la televisió catalana serà la que tindrà més presència palafollenca. D’una banda per la participació de la coral Gospel Viu al disc solidari que es va repartir la passada setmana amb els principals diaris. Per altra banda, serà l’any en que s’han preparat a PLF més activitats per recollir fons solidaris.

Diumenge es farà, per segon any consecutiu, el vermut solidari del Casal de l’Home de PLF. Per un preu simbòlic es podrà gaudir d’un ampli vermut a la plaça del fòrum Palatiolo. Tots els diners recollits seran per la causa de la Marató, que enguany es dedica al trasplantaments i la regeneració d’òrgans i teixits. L’any passat aquesta iniciativa va recollir 400 €.

També diumenge, la colla gegantera de la nostra localitat aproparà el mon geganter als més petits. Els nens i nenes que s’acostin a la plaça podran provar-se els gegantons a canvi d’un donatiu per la Marató. Tota la recaptació es destinarà a la iniciativa solidària. El cap de la colla de PLF, Xavier Latorre, explica que també faran balls amb els gegants Guillem i Guiomar al matí.

També els geganters organitzaran dissabte un gran Tíó de Nadal per a tothom. Durant aquesta activitat es disposarà de guardioles per recollir diners , també per la Marató.

D’altra banda, tenint en compte que les activitats de la Marató coincidiran amb la fira Palafolls TotCanvi, el casal de la dona farà una parada solidària amb diferents objectes artesanals elaborats en els diferents tallers de l’entitat. A més es subhastarà un quadre donat per la professora de pintura del Casal. De nou els diners recollits a la parada i de la subhasta seran donats a la Marató.

La quina de la Puput, que començarà a les 7 de la tarda al cafè, dedicarà dues quines a la causa del programa de la televisió catalana.

Tot just fa una setmana el Club Patí Palafolls va organitzar el seu festival, també ha benefici de la Marató.

Enguany la iniciativa de TV3 arriba a la 20a edició i després d’aquests anys ha aconseguit articular moltes activitats arreu del territori català que han adoptat com a seva la Marató. Aquest any s’han preparat unes 1600 activitats arreu del país.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics