URGENT

Un incendi en un magatzem d’un hotel de Lloret causa 3 ferits

Compartiu aquesta història

Les 3 persones afectades van resultar intoxicades ahir al matí en l’incendi d’un magatzem a Lloret de Mar. L’avís del foc es va donar cap a dos quarts d’onze del matí, quan treballadors de l’hotel van adonar-se que un foc afectava la segona planta del magatzem de l’hotel Selvamar, situat a l’avinguda Vila de Tossa, al barri dels Pescadors.

Els ferits, tots ells treballadors de l’hotel, van haver de ser atesos i evacuats a l’Hospital de Blanes per una inhalació lleu de fum.

En el moment de l’incendi, l’establiment estava tancat i només hi havia obertes les portes del restaurant, per acollir un grup que hi havia anat per esmorzar. Aquest grup va ser evacuat com a mesura preventiva pel personal de l’hotel tant bon punt van detectar el primer fum de l’incendi.

Els Bombers van desplaçar deu dotacions fins al lloc de l’incendi, que va ser extingit poc després d’un quart d’una del migdia. Les flames van cremar dues prestatgeries amb roba de l’establiment.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics