CDC del Maresme recrimina a Unió de PLF la seva actitud de discrepància pública

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El president de CDC del Maresme, Xavier Badia, ha respost avui a la denuncia que feia la setmana passada el responsable d’Unió de PLF, Jordi Bonastre. El democratacristià va airejar les desavinences entre Unió i Convergència a la nostra localitat. Segons Bonastre, Convergència de PLF no té en compte les opinions d’Unió i a més no els convoca a les reunions de la federació. Davant d’això, Unió va arribar a assegurar que els dos regidors de CiU a l’Ajuntament no els representen, ja que no atenen a les seves opinions.

Des de llavors, els dirigents de CiU locals han guardat silenci i no han volgut fer declaracions. Qui sí ha contestat a Unió de PLF, és el president de CDC, Xavier Badia, qui ha explicat que els 2 regidors de CiU a PLF representen a la federació i no als interessos d’un o altre partit. Badia recrimina a Unió haver denunciat públicament les seves desavinences internes a PLF i recomana resoldre-les a la intimitat.

Badia, coneixedor dels problemes de la federació local, ja ha demanat una entrevista amb el president d’Unió a al comarca per tractar la situació a PLF, i que s’ha desencadenat a partir del bloc a internet que mantenen els membres d’Unió El dirigent de CDC del Maresme, entén que els mals resultats de les eleccions municipals hagin pogut causar tensions a la nostra localitat, però espera que es resolguin de portes endins.

Unió a més ha discrepat públicament de les decisions presses per CiU a l’Ajuntament. També han criticat la gestió feta per la federació a les carteres que ostentaven quan compartien govern, en la legislatura passada.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics