URGENT

La campanya de recollida d’aliments de PLF aconsegueix més de 200 quilos

Compartiu aquesta història

A mitjans d’aquest mes s’acabava la recollida d’aliments que cada any engega els Serveis Socials de l’Ajuntament de PLF amb la intenció d’aconseguir distribuir aliments i productes de primera necessitat entre les famílies amb menys recursos de PLF.

La campanya, que s’ha centralitzat al Casal de la Dona, ha aconseguit recollir més de 200 quilos de material que serà distribuït aquestes festes a 23 famílies de la nostra localitat, segons fonts de l’Ajuntament de PLF. A aquesta quantitat caldrà sumar els aliments recollits per l’Associació Fronteras Abiertas a la Amistat, que col·labora en aquesta iniciativa. Ho ha explicat, la regidora de Serveis Socials de PLF, Dolors Agüera, que explica que amb aquests aliments es faran lots per a les famílies necessitades.

D’altra banda, avui acaba una altra campanya solidària al nostre poble. Es tracta de la recollida de joguines que aquests dies s’està desenvolupant a la nostra localitat. Es reclama joguines noves per a les famílies sense recursos. Agüera explica quins són els punts de recollida.

Els serveis socials de PLF gestionen les aportacions tant d’aliments com de joguines per tal que arribin a les famílies més necessitades de la nostra població.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics