URGENT

Els cadets de bàsquet acaben l’any amb victòries

Compartiu aquesta història

El masculí va aconseguir una treballada victòria a casa contra el Maçanet per un ajustat 75 a 71. Amb aquesta nova victòria es menjaran els torrons com a segons classificats a només 2 victòries del líders. Tindran una bona ocasió per retallar distàncies a la tornada de les festes, el 14 de gener, ja que jugaran contra els líders, el Nou Caules.

El cadet femení també va aconseguir guanyar el seu partit, molt més plàcidament, contra ell Nou Caules. Les noies es van imposar 43 a 82 a les gironines. Això les situa a la 3a plaça de la classificació. A la represa de la competició jugaran contra el Begur, que són les 7es classificades.

No han tingut tanta sort el sènior i el juvenil. El sènior va caure a la pista del Calella C per 70 a 49. Així tanquen un primer tram de competició molt pobre, sense cap victòria, però sumant tot un seguit de mala sort que ha condicionat molts marcadors.

Reprendran l’activitat el 14 de gener contra el St. Feliu, actuals 12s classificats.

El juvenil no va poder superar a l’Arbúcies al Palauet. Els locals van perdre 49 a 104, cosa que els situa a finals d’any com a 10s a la taula. Seran els últims a reincorporar-se el proper any, el cap de setmana del 21 de gener.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics