URGENT

El Nadal arriba a PLF amb concerts i una revetlla de cap d’any amb música dels 80

Compartiu aquesta història

Aquestes festes la protagonista de els activitats a PLF serà la música. D’entrada perquè aquests divendres l’escola de Musica i Dansa de PLF ha organitzat una cantada de Nadales a diferents llocs de PLF a partir de les 6 de la tarda. Es visitarà el casal de l’avi. La plaça major, o la plaça del Fòrum Palatiolo.

Un cop acabada la cercavila, es farà una cantada al teatre de PLF amb entrada gratuïta.

El dia 26, a les 7 de la tarda, es farà el tradicional concert de St. Esteve al teatre amb L’orquestra de Cambra de l’Empordà. Durant el concert es farà la presentació del llibre de Nadal de PLF. El concert costarà 5 € i el llibre, que es podrà aconseguir a les oficines municipals a partir del 27, també tindrà un cost de 5€.

Pel cap d’any arriba una de les novetats d’enguany. Es tracta d’una revetlla popular amb música dels 80. La festa de cap d’any serà gratuïta i es farà al teatre a partir de la mitja nit. L’organització d’aquesta activitat corre a càrrec de la Comissió de Reis i Carnestoltes de PLF, que són els qui organitzen les exitoses festes dels 80 de Festa Major i d’estiu.

La sessió musical anirà a càrrec dels Slum DJ, els mateixos que han ideat la nit de cap d’any a RP.

Les festes de Nadal a PLF acabaran amb la cavalcada de reis el dia 5 de gener. Com és habitual els Reis aniran primer a St. Genís, a les 6 de la tarda, i després arribaran a PLF amb una cavalcada que es desenvoluparà pels principals carrers del centre.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics