URGENT

El juga-juga torna aquest Nadal amb 7 dies d’activitats

Compartiu aquesta història

Aquest Nadal torna a PLF la tradicional ludoteca organitzada des de l’Ajuntament de PLF per a nens de 3 a 12 anys .

El juga-juga es desenvoluparà els dies laborables des del dimarts dia 27 de desembre, i fins el dia 4 de gener. En total seran 7 jornades, una menys que l’any passat, ja que les festes cauen en cap de setmana i això estalvia dates de ludoteca.

Com ja es habitual hi haurà habilitats 2 espais pel juga juga. El primer serà el CEIP Mas Prats, on es desenvoluparan les activitats dirigides als nens i nenes de 3 a 5 anys. A partir dels 6 anys i fins els 12, podran assistir al juga-juga al Palauet .

Els dos espais tenen programacions diferents. Així pels més petits tindran activitats com tallers de maquillatge, de dibuix, o jocs permanents com pilotes inflables, ludoteca amb cotxes o amb un inflable adaptat a l’edat.

Els més grans, al Palauet, tindran activitats esportives, tallers de circ o de ràdio i fins a 4 inflables diferents per gaudir de les festes.

Els preus del Juga-juga es mantenen respecte anys anteriors. L’entrada d’un dia costa 3€ i l’abonament per als 7 dies costarà 18€. Les entrades es compren a cada un dels espais d’activitats durant els dies del Juga-juga.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics