URGENT

Programació de Nadal de Ràdio Palafolls, 24, 25 i 26 de desembre.

Compartiu aquesta història

 

Dissabte 24 de desembre

– De 12 a 14h: Especial Cocodril Club, amb Albert Malla. Coincidint amb l’aniversari de Joan Manel Serrat, Malla repassa la seva trajectòria.

– De 18 a 21h: Nit dels 24: una divertida proposta radiofònica en què 24 músics catalans configuraven la banda sonora d’una de les nits més importants de l’any, la nit de Nadal. Entre d’altres; Marc Parrot, Gerard Quintana, Lax’n’busto,…

A les 21h: Especial Corals de PLF. La coral de l’institut i la Coral Palatiolo us ofereixen una cantada de Nadales en exclusiva per Ràdio Palafolls. 30 minuts de nadales cantades des de PLF.

A partir de les 21.30: Especial Nit de Nadal. Recull de nadales. De les més modernes a les més tradicionals. Gaudeix del sopar de Nadal amb la música que et proposem.

 

Diumenge 25 de desembre

De 9 a 12h: Especial Nadal del Despertar de Palafolls, amb Maria Fenoll. Sardanes, nadales i cançons catalanes amb dedicatòries i en directe.

De 12 a 14h: Especial Cocodril Club, amb Albert Malla. Coincidint amb l’aniversari de Joan Manel Serrat, Malla repassa la seva trajectòria.

A partir de les 14h: Especial Nadales.  De les més modernes a les més tradicionals. Gaudeix del dinar de Nadal amb la música que et proposem.

A les 20h: Especial Corals de PLF. La coral de l’institut i la Coral Palatiolo us ofereixen una cantada de Nadales en exclusiva per Ràdio Palafolls. 30 minuts de nadales cantades des de PLF.

Dilluns 26 de desembre

La tradicional selecció musical de Ràdio Palafolls juntament amb nadales.

 

Cada dia, i a tothora: RÀDIO PALAFOLLS

 

BONES FESTES !!!!!

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics