Els equips de futbol i futbol sala de PLF reprenen les competicions després de festes

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Aquest passat cap de setmana han tornat les competicions esportives en les que participen els equips palafollencs. Tot i això l’amateur ha descansat una setmana més i no serà fins aquest proper cap de setmana que tornarà a l’activitat. Serà contra el Cristianenc, que és el segon a la taula de classificació.

El juvenil ha aconseguit un empat a 2 a casa contra l’Hostalric. Això els col.loca a la 6a plaça de la classificació amb 17 punts. La propera jornada jugaran al camp del Ca La Guidó de Blanes, que són els 7s classificats. Serà una bona oportunitat per desmarcar-se a la taula i continuar escalant posicions.

L’infantil no ha començat bé l’any, ja que va caure contra el Caldes per 0 a 5. Això els deixa 6s a la classificació amb 18 punts a l’espera de viatjar, la propera setmana al camp del St. Hilari, actuals 12s.

L’aleví A s’ha imposat aquest cap de setmana al Sils per 4 a 2. Així sumen ja 25 punts i ocupen la 4a plaça de la taula. La propera setmana buscaran 3 punts més al camp del Calldetenes. Els d’Osona són 8s classificats.

L’aleví B ha començat l’any aconseguint el seu primer punt a la classificació, després d’empatar a 2 contra el Quart. Això els fa deixar l’última plaça de la classificació, que ara ocupa el St. Ponç. Justament la propera jornada jugaran últim i penúltima la recerca d’allunyar-se dels últims llocs de la taula.

En futbol Sala, el Sta. Maria ha guanyat als Veterans de Lloret per 2a 5 a la pista dels gironins. Aquest bon inici d’any els situa 6s amb 21 punts en les primeres 12 jornades. El partit entre St. Lluís i l’Athletic Català s’ha ajornat, i no serà fins aquest cap de setmana que els palafollencs reprendran l’activitat contra el Blanesport, actuals 3rs classificats.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics