Els equips de futbol i futbol sala de PLF reprenen les competicions després de festes

Aquest passat cap de setmana han tornat les competicions esportives en les que participen els equips palafollencs. Tot i això l’amateur ha descansat una setmana més i no serà fins aquest proper cap de setmana que tornarà a l’activitat. Serà contra el Cristianenc, que és el segon a la taula de classificació.

El juvenil ha aconseguit un empat a 2 a casa contra l’Hostalric. Això els col.loca a la 6a plaça de la classificació amb 17 punts. La propera jornada jugaran al camp del Ca La Guidó de Blanes, que són els 7s classificats. Serà una bona oportunitat per desmarcar-se a la taula i continuar escalant posicions.

L’infantil no ha començat bé l’any, ja que va caure contra el Caldes per 0 a 5. Això els deixa 6s a la classificació amb 18 punts a l’espera de viatjar, la propera setmana al camp del St. Hilari, actuals 12s.

L’aleví A s’ha imposat aquest cap de setmana al Sils per 4 a 2. Així sumen ja 25 punts i ocupen la 4a plaça de la taula. La propera setmana buscaran 3 punts més al camp del Calldetenes. Els d’Osona són 8s classificats.

L’aleví B ha començat l’any aconseguint el seu primer punt a la classificació, després d’empatar a 2 contra el Quart. Això els fa deixar l’última plaça de la classificació, que ara ocupa el St. Ponç. Justament la propera jornada jugaran últim i penúltima la recerca d’allunyar-se dels últims llocs de la taula.

En futbol Sala, el Sta. Maria ha guanyat als Veterans de Lloret per 2a 5 a la pista dels gironins. Aquest bon inici d’any els situa 6s amb 21 punts en les primeres 12 jornades. El partit entre St. Lluís i l’Athletic Català s’ha ajornat, i no serà fins aquest cap de setmana que els palafollencs reprendran l’activitat contra el Blanesport, actuals 3rs classificats.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics