URGENT

Roben un dels tractors que s’utilitzen pel manteniment de les platges de Malgrat

Compartiu aquesta història

 Ahir de bon matí uns desconeguts van endur-se un dels tractors que l’empresa Coptalia utilitza per netejar les platges de Malgrat de Mar. El tractor va ser robat de la base de l’empresa, al polígon de Can Patalina, on els treballadors li estaven realitzant tasques de manteniment i reparació. Per això el tractor estava en marxa, tot i que dins un tancat. Per uns instants els treballadors van entrar dins les oficines i quan van sortir, sols uns minuts després, el tractor, de grans dimensions, havia desaparegut sense deixar rastre. Ho ha explicat el regidor de serveis de l’Ajuntament de Malgrat, Joan Mercader.

Tractor com el substret a Malgrat.

De moment, la recerca del tractor ha resultat infructuosa i es sospita que els lladres estarien atents des de feia dies i que comptarien amb un camió per poder traslladar la maquinària pesant sense causar sospites.

Segons Mercader, el robatori d’aquest tractor, que s’utilitza de nit per netejar les platges de la localitat per tenir-les a punt pels banyistes, no posa en perill la campanya de neteja d’aquest estiu.

La policia s’encarrega ara de la investigació d’aquesta subtracció.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics