URGENT

Busquen un veí de Malgrat de 41 anys desaparegut el 31 de desembre

Compartiu aquesta història

Els familiars i amics de Ramon Cirilo Turró, de 41 anys, demanen ajuda per poder localitzar-lo després que desaparegués el passat 31 de desembre a Malgrat. El darrer cop que se’l va veure va ser quan el seu germà el va deixar davant de casa dels seus pares, al carrer Blanch, on era previst que en Ramon es quedés a dinar amb la família. L’amo d’un bar, però, va veure com marxava caminant pel carrer.

En Ramon, que havia tingut problemes d’alcoholisme que ja havia superat, té brots psicòtics i paranoies. Des de la seva desaparició, la família controla el compte bancari, però de moment no hi ha hagut moviment de diners, cosa que preocupa ela família, que ha presentat denúncia per la desaparició davant dels Mossos.

El desaparegut a Malgrat.

La família explica que el desaparegut no tenia vehicle, pel que es creu que podria haver desaparegut amb transport públic.

En aquests dies els familiars l’han buscat en diferents emplaçaments on havia viscut i han trucat a les amistats de l’home que viuen lluny de Malgrat, de moment sense èxit.

Al web de RP hi trobareu la fotografia d’en Ramon, per si algú pot aportar alguna pista als investigadors.

El Punt

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics