URGENT

L’oposició de Malgrat s’uneix per aprovar els estatuts del municipis per la Independència

Compartiu aquesta història

El plenari municipal del mes de novembre va aprovar l’entrada de Malgrat en l’Associació de Municipis per la Independència. Ara l’oposició al consistori, CiU, ERC i Iniciativa, es tornen a unir per tal que demà s’aprovin els estatuts de l’associació al plenari malgratenc.

Tota l’oposició, que suma majoria al ple, ha presentat una moció conjunta per aprovar aquests estatuts i per designar a la portaveu d’Esquerra, Obdúlia Cuatrecases com a representant de l’Ajuntament malgratenc a aquesta entitat. La mateixa Cuatrecases explica a RP que es tracta d’aprovar algunes modificacions fetes als estatuts d’aquesta entitat.

La portaveu d’Esquerra explica que el mes de novembre l’entrada de Malgrat a l’Associació de Municipis per la Independència es va aprovar amb els vots a favor de l’oposició i amb 3 vots del PSC, que va donar llibertat de vot als seus regidors. Cuatrecases assegura desconeix si els socialistes mantindran aquesta llibertat demà, però recorda que la moció no ha de tenir problemes per tirar endavant, ja que l’oposició ja té majoria.

Aquest ser un dels 9 punts a l’ordre del dia del ple de Malgrat de demà dijous. La sessió de demà hauria de servir per modificar un article del conveni col·lectiu del personal laboral de l’Ajuntament referent al seu l’àmbit d’aplicació. També es parlarà de la delegació de funcions a la Junta de Govern municipal o de la resolució d’un expedient sancionador per infracció en la normativa de tinença de gossos perillosos.

El ple de demà començarà a les 7 de la tarda a la sala de plens del consistori i és una sessió ordinària, pel que l’últim punt serà el corresponent als precs i preguntes.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics