URGENT

Investiguen la duplicitat de càrrecs del president del grup Serhs

Compartiu aquesta història

Segons publica el diari ABC, en la seva edició catalana, l’Oficina Antifrau de Catalunya ha obert una investigació sobre la duplicitat de càrrecs a la sanitat pública catalana. Ho fa després d’haver-se sabut que el president del grup privat Serhs, i exalcalde de Calella, Ramon Bagó, hagi compaginat aquest càrrec amb diverses responsabilitats dins el consorci Hospitalari de Catalunya, entitat que gestiona una 50a d’hospitals catalans.

Es dóna el cas que el grup Serhs, un conglomerat d’empreses diferents, dóna servei a diferents hospitals. És el cas de l’hospital de Calella o el de Blanes, on Serhs s’ocupa del catering i del bar-restaurant.

El cas, destapat fa uns dies pel rotatiu blanenc Cafè amb Llet, està sent investigat per l’oficina antifrau d’ofici després de les informacions aparegudes.

Amb la intenció d’esbrinar si les contractacions efectuades s’ajusten a la llei i si les auditories realitzades pels organismes públics exerceixen el control necessari.

Aquest cas es coneix dies després d’un altra de similar. Josep Prat, regidor de Reus i president del Consell d’administració de l’Institut Català de la Salut, compartia aquesta responsabilitat amb la de president d’un holding hospitalari i del grup empresarial Innova de Reus.

Prat va dimitir ahir de les seves responsabilitats a l’Institut Català de la Salut.

Bagó havia estat alcalde de Calella i l’Ajuntament va acordar fa unes setmanes donar-li la medalla de la ciutat.

ABC/ RP

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics