URGENT

3 veïns de Pineda i un de Lloret entre els supervivents del Costa Concòrdia

Compartiu aquesta història

Entre ahir i avui estan arribant a casa els nàufrags supervivents de l’accident del creuer Costa Concòrdia, accidentat divendres a la nit a tocar d’una illa italiana.

Entre els supervivents del naufragi hi ha 3 veïns de Pineda i un més de Lloret.

Són Nicolas Ferreri i Ana Czechowska, que treballen en un hotel de la localitat maresmenca i una jove de 19 anys, Rosana Galera, que viatjava amb el seu nòvio, Carlos Giménez, que és el veí de Lloret.

Ràdio Pineda ha pogut parlar aquest diumenge al vespre amb Rosana Galera i Carlos Giménez. Han explicat el caos que han viscut i s’han mostrat indignats de la manca d’informació pels responsables del vaixell. Asseguren que només ajudaven els cuiners i els cambrers.

Per la seva part, Nicolas Ferreri i Ana Czechowska, han estat dels darrers a ser rescatats, i també dels darrers a tornar a casa. Han arribat a Pineda a les 9 de la nit d’aquest diumenge, on han estat rebuts pels amics i familiars, i també per l’alcalde, Xavier Amor. El matrimoni s’havia casat el passat 17 de desembre a Pineda, en una cerimònia civil. Feien el creuer com a viatge de noces, ja que era un regal de la família.

Segons ha explicat una amiga de la parella, els nuvis “han passat moments de pànic” i lamenten haver rebut “poca informació del que estava passant de veritat” per part de la tripulació del vaixell. També han denunciat que hi havia bots de rescat en males condicions. Segons fonts de la companyia hi havia 177 tripulants espanyols al vaixell.

D’altra banda, el malgratconfidencial assegura que entre el passatge també hi hauria una parella de malgratencs, tot i que aquesta informació encara no ha estat confirmada.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics