URGENT

Els principals equips de bàsquet de PLF comencen l’any amb derrotes

Compartiu aquesta història

El sènior masculí torna a la competició i ho fa sumant una nova derrota, la 14a de la temporada, contra el St. Feliu per 50 a 61. Això els deixa més enfonsats a la classificació, a l’espera que l’equip trobi el seu bon joc. Una bona oportunitat serà la que tindrà aquesta setmana quan jugarà contra l’Olot, l’11è classificat.

El júnior encara no s’ha reincorporat a la competició. Ho farà aquesta setmana jugant contra el Palamós. L’equip vol deixar enrera un inici de campanya desastrós i millorar els registres aquest any.

Tampoc ha començat amb bon peu el cadet masculí que ha perdut aquest passat cap de setmana a casa contra el Nou Caules per 50 a 55. Ara el cadet és 3r a la taula amb 8 victòries i 4 derrotes. La setmana que ve jugaran a casa de l’Arbúcies que són els 5s.

Tampoc ha tingut sort el cadet femení que ha caigut, també de 5 punts, contra el Begur; 40 a 45. Tot i aquesta ensopegada les noies són 4s amb 7 victòries i 4 derrotes. Aquesta setmana jugarà contra l’Amer.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics