Només 1 derrota aquest cap de setmana a la jornada de futbol i futbol sala

L’amateur de PLF ha acabat la primera volta de la lliga esgarrapant un valuós empat a 1, a casa contra el Cristianenc. La setmana que ve descansaran, i a finals de mes iniciarà la 2a volta. Aquesta primera part del campionat dels 15 partits jugats, 9 els ha guanyat, 5 els ha perdut i suma un únic empat, el d’aquest cap de setmana.

El juvenil va aconseguir una treballada victòria al camp del Ca la Guidó de Blanes, per un ajustat 4 a 5. Això situa els palafollencs a 6a plaça de la taula amb 20 punts. La propera jornada serà l’última de la 1a volta i el juvenil buscarà una nova victòria a casa contra el Breda, actuals 4ts classificats.

L’infantil, per la seva banda no va tenir molts problemes per superar al St. Hilari per 4 a 1. Això els situa a 6s classificats. Tancaran la primera part de la lliga, el proper cap de setmana, al camp del Lloret.

L’aleví A es va imposar per la mínima, 2 a 3, al Calldetenes. Els palafollencs són 4ts i jugaran la propera jornada contra els 5s, el Vilobí. Tot i això no perilla la 4a plaça de l’aleví per que té un marge de 5 punts.

L’alevi B va aconseguir la 1a victòria de la temporada contra el St. Ponç. Els 4 punts que té l’equip els ha sumat en dues jornades consecutives.

Les noies del juvenil cadet són les úniques que han perdut aquesta setmana a casa contra les presses per un clar 0 a 15.

En futbol sala el Sta. Maria es va imposar clarament al Iniciativa Verds per 8 a 5. Això els manté en la 5a plaça. La setmana que ve viatjaran a Tossa per jugar contra els segons. El St. Lluís sembla que comença a sentir-se còmode a la nova categoria. Aquest dissabte es va imposar al Blanesport al Palauet per 6 a 5. La setmana que ve podem refermar el seu bon moment desmarcant-se del Veterans de Lloret, que tenen els mateixos punts que els palafollencs i són 14s, mentre que els palafollencs ocupen la 13a plaça.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics