URGENT

Blanes no troba un soci per gestionar els aparcaments en zones blaves i verdes

Compartiu aquesta història

La convocatòria per aconseguir una empresa que vulgui crear amb l’Ajuntament una societat mixta i gestionar els aparcaments municipals ha quedat deserta i ara el consistori ha decidit refer el plec de clàusules per intentar fer la proposta “més atractiva” per als potencials interessats.

La proposta inicial, amb un cànon a pagar de quatre milions d’euros, preveia la creació de 1.300 places de zona verda, i ampliar en 630 les places ja existents de zona blava.

Segons es preveia a la proposta, la zona verda s’instal·laria majoritàriament a la part dels Pins, els Olivers. al Racó d’en Portes i a S’Auguer. Els residents pagarien 35 euros anuals per poder aparcar a la zona i els no residents una mica més que en la blava.

Les zones blaves de més s’instal·larien a l’avinguda Catalunya, al passeig de S’Abanell i a la zona dels carrers Tarragona, Joan Burcet i Horat d’en Creus.

Segons l’Ajuntament hi ha hagut dues empreses interessades pel projecte, tot i que finalment cap de les dues es va acabar presentant a la convocatòria, que es va tancar a mitjans de desembre.

El plec actual volia aconseguir un soci privat per gestionar els aparcaments de la localitat, amb la constitució d’una societat mixta. L’empresa participant havia de pagar un cànon de quatre milions d’euros, la meitat dels quals durant el primer any, per a una concessió era per 25 anys.

Diari Girona

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics