URGENT

El PP critica la decoració de Nadal de PLF i el llibre sobre els mobles editat per l’Ajuntament

Compartiu aquesta història

Els populars han carregat fort, un any més, contra les llums de Nadal que engalanen els carrers de la nostra localitat per les festes. En una entrada al seu bloc, el portaveu dels populars a l’Ajuntament, Óscar Bermán, ha assegurat que l’alcalde de PLF, Valentí Agustí, ha intentat intoxicar als palafollencs amb els cartells amb frases al·legòriques. Segons el popular es tracta d’una “plaga” de cartells amb missatges obscurs, ocults i guiats per l’alcalde, al qui acusa d’intentar eliminar les tradicions nadalenques amb aquesta decoració de Nadal.

El popular també critica el llibre “Mobles, objectes i altres foteses”. Considera que té un cost increïblement alt i desmesurat. Bermán considera un fracàs l’edició del llibre i es pregunta a qui li interessa un llibre on es parla del mobiliari urbà de PLF.

El pacte de govern entre el PSC i Iniciativa no s’escapa de la critica de Bermán, que el qualifica de pacte d’interessos creats en benefici propi de cada partit. Bermán recrimina l’actitud d’Iniciativa preguntant al seu portaveu Qui t’ha vist i qui et veu.

Foto de portada: Bloc d’Oscar Bermán.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics