URGENT

Malestar pel canvi de pediatra al CAP de PLF

Compartiu aquesta història

 

Després de 5 anys com a pediatra al CAP de salut de PLF, el doctor Mario Bianconi ha estat traslladat al centre de salut de Malgrat de Mar.

El canvi que es va fer a principis d’aquest mes de gener ha posat en peu de guerra als pares i mares de PLF que han engegat una iniciativa popular per reclamar a la Corporació de Salut del Maresme i la Seva, que gestiona els CAP de salut i hospitals de la zona, que el doctor Biaconi torni a PLF.

Segons ha sabut RP, el pediatre del Cap de Malgrat ha canviat de plaça per anar a Blanes. El doctor pediatra de Blanes ha canviat a PLF i així és com el doctor Biaconi ha acabat cobrint la plaça lliure a Malgrat.

Ahir va començar una recollida de signatures a diferents establiments comercials de PLF per tal de fer evident el malestar amb el canvi.

L’exposició de motius de la campanya s’assegura no tenir res en contra del nou metge assignat a PLF, però demanen el retorn del pediatra que ara és a Malgrat ja que afirmen que en aquests 5 anys s’ha guanyat el respecte i la confiança dels pares i mares de la nostra localitat.

Per la seva banda la Corporació de Salut del Maresme i la Selva assegura que el canvi s’ha fet per reestructurar millor el servei de Pediatria a la zona. El doctor Xavier Cunill, director de Planificació i Desenvolupament de la Corporació, ha explicat que amb el canvi PLF guanya en continuïtat, ja que ara hi haurà un únic pediatra a temps complet i no dos amb jornada parcial com fins ara.

El doctor Cunill demana temps i confiança amb el nou equip que ha començat ja a treballar al CAP de PLF.

La campanya ha començat fa un dia i els papers per signar es poden trobar als forns de pa i a les carnisseries de PLF segons han explicat alguns dels promotors de la campanya a RP.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics