URGENT

L’agenda d’activitats de PLF busca persones per a la seva portada

Compartiu aquesta història

Fa més de 2 anys que cada mes l’Ajuntament de PLF edita un agenda que sota el nom de PLF, aglutina les principals activitats culturals que es desenvolupen a la nostra localitat. Fins ara, a la seva portada s’hi podien veure espais i paisatges de la nostra localitat. Ara però, l’Ajuntament ha decidit canviar-li la fesomia i vol la col·laboració ciutadana per tal que, a partir d’ara, siguin persones del poble les que protagonitzin la portada de l’agenda, que es reparteix gratuïtament arreu de la localitat.

La gent interessada en ser portada de les properes edicions de l’Agenda ha d’enviar una fotografia de cos sencer o de mig cos a l’adreça electrònica cultura@palafolls.cat. La fotografia, que serà publicada en blanc i negre ha de ser en algun lloc de la localitat, per mantenir la filosofia de la publicació. Dolors Agüera és regidora de Cultura de PLF

Un cop rebuda la imatge des de l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament s’enviarà un full de drets d’imatge que s’haurà de tornar degudament complimentat.

L’agenda, que va néixer amb la intenció de substituir els cartells informatius que les entitats i l’Ajuntament anaven penjant pel poble, ha començat l’any amb un nou format molt més econòmic, a una única tinta per tal d’estalviar despeses d’edició. Ho ha explicat la regidora de Cultura de PLF, Dolors Agüera.

L’agenda s’edita mensualment i se’n fan unes 4000 còpies que es reparteixen arreu

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics