URGENT

Una 15a de detinguts en una operació antidroga al maresme i la Selva

Compartiu aquesta història

Els Mossos han arrestat aquesta setmana a catorze persones a la Selva i del Maresme en el marc d’una operació contra el tràfic de drogues. 2 dels homes van ser detinguts en una masia de Maçanet de la Selva, on residien. Els efectius van irrompre a les sis del matí a la casa, on es van traslladar amb dues furgonetes, amb quatre patrulles i amb un helicòpter. Un dels llocs inspeccionats va ser un paller que està tancat, a l’interior del qual hi havia una plantació de marihuana.

A la masia, a més, els agents van comissar una escopeta, un fusell, una caixa amb munició i bosses que contenien més estupefaents. De manera paral·lela, altres efectius van detenir els altres dotze presumptes traficants en pisos del barri del Cros d’Argentona, així com a Mataró. El cas està sota secret de sumari i la investigació continua oberta, ja que no es descarten nous arrestos.

El que s’ha sabut avui és que un dels detinguts és marit d’una regidora d’Argentona. Segons informen alguns diaris, l’home hauria estat detingut fa més d’un any per haver protagonitzat un tiroteig a Mataró.

Ràdio Palafolls / LV

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics