URGENT

S’incrementen un 25% les visites al web de RP durant el 2011

Compartiu aquesta història

El portal informatiu de l’emissora, ha incrementat el seu tràfic de visites en un 25% en aquest últim any arribant prop de les 30 mil. Amb aquestes dades es certifica que el web de RP ha esdevingut el referent informatiu de PLF a la xarxa al tractar-se de l’únic mitjà amb caràcter diari sobre la nostra localitat.

El web, d’actualització diària excepte a l’estiu i al Nadal, aglutina tota classe d’informació local. De fet en EL 2011 el més vist ha estat l’apartat del web dedicat a les eleccions municipals i al concurs de les bosses de la compra de l’Acep.

La ràdio a la carta, i en especial els plens municipals, han estat dels apartats més consultats i descarregats del portal en l’últim any.

La presència de RP a la xarxa es complementa amb les planes de facebook i twitter, on gaudeix de bona acceptació popular.

Les xifres de difusió del web es sumen als bons resultats d’audiència certificats pel Baròmetre de la Comunicació, que en l’última onada de l’any passat ha atorgat a aquesta emissora 5000 oients habituals, apareixent així com una de les emissores més escoltades de la comarca.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics