URGENT

La cantautora xilena Camila Moreno recala a PLF en la seva gira europea

Compartiu aquesta història

Moreno ha estat descrita com la revelació xilena del rock orgànic. Des de que va començar la seva carrera com a solista el 2009 compta amb un important currículum de reconeixement com la nominació al Grammy Llatins amb el single Millones.

En els últims mesos la xilena ha col·laborat amb artistes internacionals de prestigi com Pablo Milanés, Calle 13, el grup Tryo de França, Pedro Aznar o Julieta Venegas, entre d’altres.

Camila Morena està immersa aquests dies a la seva primera gira europea amb actuacions a Paris, BCN i que també tindrà un concert a la nostra localitat gràcies al programa Desafinado de Ràdio Palafolls. El seu presentador, Federico Francesc, explica qui és Camila Moreno.

L’actuació serà aquest diumenge en un espai que s’estrenarà com a escenari artístic.

La Cooperativa Agrícola de la nostra localitat, a banda de ser una agrobotiga, aquest diumenge serà l’escenari del concert. Francesc explica que és un lloc molt adient pel tipus de concert i no descarta que es pugui convertir, habitualment, en espai de concerts.

Les entrades ja són a la venda al MiD a les tardes i l’organització recorda que l’aforament és limitat.

L’actuació es tancarà amb la degustació del cava “Castell de Palafolls” de Vins Massens en companyia de la pròpia cantant xilena.

El concert compta amb al col·laboració de Conca de la Tordera, de Ràdio Palafolls, la Diputació de Barcelona i Vins Massens.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics