URGENT

Torna l’Assumptes Interns a RP

Compartiu aquesta història

La propera setmana començarà una nova temporada del programa radiofònic Assumptes Interns, destinat a entrevistar als polítics locals. Fins el mes de juny els representants polítics de la nostra localitat visitaran el programa per explicar la seva tasca de govern o la seva feina a l’oposició, amb la intenció d’apropar la política local als oients a través d’entrevistes d’uns 35 minuts.

Per començar el programa, la setmana vinent, entrevistarem a tots els partits polítics de la localitat per mostrar una primera mirada general sobre l’actualitat de la nostra vila. Així dilluns entrevistarem al portaveu d’Iniciativa, Juan Andrés Osorio i, fins divendres anirem entrevistant a cada portaveu fins el PSC el divendres.

Osorio explicarà els motius del pacte de govern conformat fa unes setmanes amb el PSC, que ofereix majoria a l’equip de govern. Amb l’ecosocialista repassarem altres aspectes de la situació política de PLF com ara la caserna de la policia o els nous pressupostos que s’han de portar a plenari a finals d’aquest mes.

Aquests primer 5 programes s’emetran un cop acabat l’informatiu del migdia i nit a RP, i un cop passada la setmana vinent, l’Assumptes Interns s’emetrà, tant sols, els divendres a la mateixa hora.

Enguany les entrevistes seran enregistrades en vídeo i publicades al web de RP pels qui vulguin veure-les en imatges.

L’Assumptes Interns és un programa dels Serveis Informatius de RP.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics