URGENT

Els clubs esportius de Malgrat rebran subvencions si s’impliquen en les activitats del poble

Compartiu aquesta història

Les entitats i clubs esportius de Malgrat  es van reunir la passada setmana amb els responsables polítics de la regidoria d’esports en una trobada celebrada a l’Ajuntament de Malgrat.

La regidora d’esports, la popular Ana Vega, va explicar a les entitats la seva intenció de marcar noves pautes en matèria esportiva.

Vega va anunciar un canvi de política a l’hora de rebre les ajudes econòmiques del consistori. Segons la regidora s’ha observat que els clubs i entitats esportives només treballen a nivell intern sense cap projecció pública i per això es proposa vincular les subvencions de l’Ajuntament a  la col·laboració a la resta d’activitats del municipi. Ho ha explicat la pròpia regidora.

Vega va plantejar a més que aquesta vinculació amb la vida cultural i esportiva de la localitat els comportaria a més, una bona oportunitat de promocionar-se i aconseguir més participants i socis.

La regidora també va assegurar està treballant per aconseguir millorar les condicions del pavelló antic, que presenta molts desperfectes al sostre. Ara com ara caldrà estudiar si l’estructura del pavelló permet la substitució de  l’actual sostre d’uralita per un altre de més resistent. L’Ajuntament és partidari de substituir tot el sostre, i no haver d’anar reparant l’actual contínuament i per això espera l’informe de resistència de les parets.

 De tota manera també caldrà buscar finançament per aquesta condicionament, ja que les primeres dades apunten a un cost total rondaria els 400 mil €.

Malgrat Confidencial / Ràdio Palafolls

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics