URGENT

Mals resultats pels equips de bàsquet de PLF

Compartiu aquesta història

El sènior de bàsquet ha tornat a caure i però també de nou lluitant fins l’últim moment. Les derrotes de l’equip, que encara no ha guanyat cap partit al present campionat, sempre són ajustades. L’últim equip que ha guanyat al PLF ha estat l’Olot. Els garrotxins van guanyar 63 a 53.

L’horitzó tampoc sembla que sigui millor, ja que la propera setmana se les hauran de veure amb els líders de la taula, el Roses que només ha perdut 2 partits dels 15 disputats fins ara.

El júnior tampoc ha tingut sort i ha caigut a casa contra el Palamós, 49 a 70. El júnior continua cuer amb una victòria i la setmana que ve visitaran Sils per jugar contra el silenc que és 9è classificat.

L’Arbúcies va derrotar per 9 punts de diferència al cadet de PLF, 68 a 59. Tot i això els cadets estan ben situats a la 4a plaça de la taula amb 8 victòries i 5 derrotes. La setmana que ve juguen contra el Tossa al Palauet.

També són 4es les noies del cadet femení, tot i perdre aquesta setmana a la pista del Quart. Les gironines es van imposar 43 a 23 en un mal partit de les palafollenques, que aprofitaran l’aturada de la setmana que ve, en la que descansaran, per treballar els aspectes més fluixos del seu joc.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics