URGENT

Osorio diu que el PP era partidari d’un pacte PSC-PP-Iniciativa

Compartiu aquesta història

El regidor portaveu d’Iniciativa a PLF, Juan Andrés Osorio va ser el convidat del programa Assumptes Interns de RP. L’ecosocialista va repassar els primers mesos de la legislatura i els primers passes del pacte de govern que la seva formació ha signat amb el PSC.

Precisament parlant del pacte, Osorio ha explicat que cap de les 4 formacions que van començar a l’oposició va plantejar un gran pacte de tots contra el PSC, com pensaven els socialistes.

De tota manera Osorio sí va afirmar que la seva formació va començar les converses per formar govern amb el PSC a instàncies del PP. Diu l’ecosocialista que els populars es plantejaven un gran pacte a 3, juntament amb els socialistes i Iniciativa.

Finalment el pacte només s’ha formalitzat entre les dues forces d’esquerres. Segons Osorio, tot i les relacions tibants després dels comicis, les posicions es van acostar després de 3 mesos de converses i de negociar programes electorals. L’ecosocialista explica que el pacte ha respectat les seves línies vermelles, aquelles que per Iniciativa són innegociables.

Osorio assegura que l’economia de l’Ajuntament estaria sanejada si no fos per la demora de pagament de les administracions superiors i va ser molt crític amb les polítiques econòmiques de les retallades i augment dels impostos impulsades per la Generalitat el nou govern central.

Osorio, a més, assegura que cal fórmules imaginatives per lluitar contra la crisi.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics