Sta. Susanna presenta el seu reglament de Participació Ciutadana

Demà al vespre es farà a la Masia de Can Ratés de Sta Susanna la presentació d’aquest reglament impulsat des de l’any passat a través d’un consell de ciutadans de la localitat

Tot i les intencions anteriors de incrementar la participació ciutadana, un informe de diagnosi de la Diputació detectava una certa davallada en l’interès i el cansament sobre el tema.

Per això l’Ajuntament va posar en marxa juntament amb un grup de ciutadans la comissió per redactar aquest reglament que es presenta demà

Segons el consistori el nou document estableix les directrius bàsiques a seguir quan hi hagi una iniciativa ciutadana o quan alguna regidoria vulgui fer una proposta a la ciutadania.

Pretén, per tant, dotar a la població de procediments de relació amb l’Ajuntament per incrementar la seva comunicació i per impulsar les iniciatives tant del consistori com ciutadanes.

El consistori vol a més impulsar el voluntariat a la localitat i posar les bases per que qui vulgui pugui actuar en favor dels altres i del poble.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics