PLF estudia adherir-se al Pacte d’Alcaldes per lluitar contra el canvi climàtic

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Aquest vespre el ple de PLF discutirà la proposta d’adhesió al Pacte d’Alcaldes i Alcaldesses, una iniciativa europea per lluitar contra el canvi climàtic des dels pobles i les ciutats.

Els municipis que entren al Pacte d’Alcaldes es comprometen, entre d’altres a reduir un 20% les seves emissions de CO2 abans del 2020. Per aconseguir aquest objectiu, els signataris desenvolupen Plans d’Acció d’Energia Sostenible, portant a la pràctica accions d’eficiència energètica i energies renovables tant en el sector públic com en el privat del municipi i organitzen Dies de l’Energia.

De l’Alt Maresme només hi ha 2 poblacions que no estan adherides encara a aquest pacte. Una és PLF i l’altra St. Cebrià de Vallalta.

Aquesta discussió serà un dels punts previstos en el ple municipal d’aquest vespre.

A banda d’aquest punt medioambiental, el ple també haurà de ratificar l’acord de dissolució del consorci de la TV digital del Maresme, de la qual en formava part i que es dissoldrà al febrer.

En total el ple d’aquest vespre té 10 punts a l’ordre del dia i inclou les 3 mocions presentades des dels equips del govern municipal sobre el franquisme, la nova comarca i la dació amb pagament.

Un altre punt destacat del ple d’avui serà la presentació de les polítiques de joventut previstes per aquest any 2012 a l’Ajuntament de PLF.

Com és habitual, el ple d’avui començarà a les 8 del vespre i serà transmès en directe per RP.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics