URGENT

PLF estudia adherir-se al Pacte d’Alcaldes per lluitar contra el canvi climàtic

Compartiu aquesta història

Aquest vespre el ple de PLF discutirà la proposta d’adhesió al Pacte d’Alcaldes i Alcaldesses, una iniciativa europea per lluitar contra el canvi climàtic des dels pobles i les ciutats.

Els municipis que entren al Pacte d’Alcaldes es comprometen, entre d’altres a reduir un 20% les seves emissions de CO2 abans del 2020. Per aconseguir aquest objectiu, els signataris desenvolupen Plans d’Acció d’Energia Sostenible, portant a la pràctica accions d’eficiència energètica i energies renovables tant en el sector públic com en el privat del municipi i organitzen Dies de l’Energia.

De l’Alt Maresme només hi ha 2 poblacions que no estan adherides encara a aquest pacte. Una és PLF i l’altra St. Cebrià de Vallalta.

Aquesta discussió serà un dels punts previstos en el ple municipal d’aquest vespre.

A banda d’aquest punt medioambiental, el ple també haurà de ratificar l’acord de dissolució del consorci de la TV digital del Maresme, de la qual en formava part i que es dissoldrà al febrer.

En total el ple d’aquest vespre té 10 punts a l’ordre del dia i inclou les 3 mocions presentades des dels equips del govern municipal sobre el franquisme, la nova comarca i la dació amb pagament.

Un altre punt destacat del ple d’avui serà la presentació de les polítiques de joventut previstes per aquest any 2012 a l’Ajuntament de PLF.

Com és habitual, el ple d’avui començarà a les 8 del vespre i serà transmès en directe per RP.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics