URGENT

El Sta. Maria i el St. Lluís guanyen els seus partits de futbol Sala

Compartiu aquesta història

Els dos equips, que militen al 4t grup de la preferent catalana, han superat els seus partits del cap de setmana i amb bona nota. El St. Lluís es va imposar ahir al Veterans Lloret per 2 a 4 en un partit els palafollencs van desplegar bon joc i van demostrar les seves possibilitats en aquesta categoria a la que han arribat aquesta temporada. El St Lluís són 12s amb 17 punts i el proper partit serà contra el Iniciativa Verds, que són 14s a sols 1 punt dels palafollencs.

El Sta Maria també ha guanyat aquesta setmana al Tossa per un resultat més ajustat, 4 a 6. L’equip és 5e a la taula amb 27 punts, 9 menys que el líder. La setmana que ve buscaran una victòria al Palauet contra el Interesportiu Malgrat, que són els 3s.

En futbol l’amateur ha guanyat aquesta setmana a casa contra el Maçanet per 6 a 2. Mantenen així a la 6a plaça amb 31 punts, a 8 del líder. La propera jornada serà per enfrontar-se al Vidreres, els 10s classificats.

El Juvenil va caure per la mínima, 3 a 2 al camp de la Vidrerenca. La setmana que ve el juvenil, actuals 8s buscarà una victòria contra l’Arbúcies 5s classificats.

Per últim, l’infantil tampoc ha tingut sort i ha caigut al camp del Maçanet per 5 a 1. Tot i la derrota es manté a la 6a plaça amb 24 punts. Aquest cap de setmana jugarà al municipal de PLF contra el Vidrerenca, 7s classificats a 2 punts del PLF.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics