URGENT

Agustí creu que Iniciativa s’hagués fet l’haraquiri si no hagués pactat amb el PSC

Compartiu aquesta història

Dijous passat el regidor del PP, Óscar Bermán, assegurava que Iniciativa s’havia fet l’haraquiri pactant amb el PSC. L’endemà, l’alcalde de PLF, Valentí Agustí contestava a Bermán assegurant que l’haraquiri se l’haguessin fet els ecosocialistes si no haguessin pactat amb el PSC.

En una entrevista al programa Assumptes Interns de RP, Agustí va explicar que, un cop superats els obstacles personals entre ell i Osorio, el treball del govern s’estava desenvolupant de forma profitosa.

Sobre el procés de pactes, Agustí assegura que si haguessin pacta amb el PP serien els socialistes els qui s’haguessin fet l’haraquiri. Agustí explica que el pacte amb els populars només hagués pogut respondre a un escenari de moció de censura. Diu l’aclalde que hi havia hagut amenaces en aquest sentit.

Agustí dEfensa les converses mantingudes amb el PP, recordant que és la segona força a la localitat i que en tot moment els populars van estar oberts a entrar al govern sense res a canvi.

Agustí va repassar altres aspectes de l’actualitat local. Va posar un nou calendari a la passera, i creu que caldrà esperar encara a l’estiu per poder tenir els 120 mil € que deu la Generalitat al projecte. En aquest sentit va xifrar en 1 milió 600 mil € el deute del govern català amb l’Ajuntament.

Agustí va assegurar, tal i com denunciava el PP, que s’havien prorrogat contractes d’obres i serveis a la brigada municipal i que ara es resoldran ja sigui amb acomiadaments o amb promocions internes.

L’alcalde va defensar la promoció dels pisos de protecció oficial de lloguer i va considerar com a molt necessària la depuradora de l’Alt Maresme.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics