Confirmen que el cadàver de Tarragona és del veí de Malgrat de Mar

La Guàrdia Civil de Tarragona ha confirmat a través de les empremtes dactilars que el cadàver localitzat el 18 de gener passat a disset milles de la costa tarragonina correspon al veí de Malgrat de Mar Ramón Cirilo Turró Bañolas, de 41 anys, que estava desaparegut des del dia 31 de desembre de l’any passat.

El noi va desaparèixer quan anava a dinar a casa dels seus pares al carrer d’en Blanch de Malgrat i no s’ha sabut res més d’ell fins a finals de la setmana passada amb les sospites de la Guardia Civil.

Dijous, la Guàrdia Civil de Tarragona va difondre un comunicat amb les fotografies dels tatuatges i de diferents objectes que duia el cos trobat al mar el gener i a partir d’aquest comunicat públic es van poder establir les sospites que es tractava de Turró.

Avui la família recuperarà el cos de l’home que havia tingut problemes amb l’alcohol, que ja havia superat i que patia de brots psicòtics.

 ACN/ El Punt

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics