L’amateur guanya en una jornada positiva pels equips locals

L’amateur es va imposar al camp del Vidreres per 1 a 2 en un partit en el que els palafollencs es van saber imposar el seu futbol. Ara els locals són 5s a la taula, amb 34 punts, a l’espera de rebre la setmana que ve el Lloret, que són 14s a la classificació amb 9 punts.

Aquesta és la primera victòria, en una jornada repleta de bons resultats. El juvenil va esgarrapar un punt del seu partit contra l’Arbucienca . El partit, que va ser molt entretingut, com ho demostra l’empat a 3. El juvenil suma 21 punts i ja és 8é a la classificació. La setmana que ve jugaran al camp dels 2s a la taula, el Sils. El gironins han aconseguit 39 dels 45 punts possibles.

L’infantil va endur-se la victòria del seu partit al municipal de futbol de PLF contra el Vidrerenca per 3 a 1. L’infantil està a la 5a posició amb 27 punts. Aquest proper cap de setmana jugaran al camp del 7è, el Breda, que només té 1 punt menys que el PLF.

L’aleví A ha descansat aquesta setmana mentre que el B no ha tingut cap problema per superar el Farners per un contundent 14 a 4.

En futbol Sala, el Sta. Maria ha empatat a 4 aquesta setmana contra el 2n classificat, l’Interesportiu Malgrat. Aquest punt situa al Sta. Maria a la 5a posició a 11 punts del líder. La setmana que ve tenen un partit fàcil contra el PYMES, 19a a la taula.

El St. Lluís va guanyar a la Ciutat Esportiva de Blanes a l’ICV per 7 a 10. Això els col·loca en una tranquil·la 11a posició de la taula, amb 27 punts. Aquesta setmana, al Palauet, rebran la visita de Tossa de Mar, actuals segons classificats.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics