URGENT

Agredeixen un noi amb una destral després de robar-li els diners

Compartiu aquesta història

Abans de l’agressió el noi havia estat robat mentre treia diners d’un caixer automàtic del centre de Blanes. El noi va perseguir als assaltants per la localitat i els lladres el van agredir primer a cops amb una ampolla. En vista que l’agredit no desistia, els lladres van entrar a una botiga, van agafar una destral amb la que van agredit definitivament al no. Això va passar la setmana passada, a plena llum del dia, al centre de la localitat, i els agressors van aconseguir fugir després de deixar estesa la víctima enmig un bassal de sang, i amb un tall profund al braç esquerre que va afectar-li els tendons.

Segons s’ha sabut tant agredit com els agressors són joves d’entre 19 i 20 anys, i segons fonts de la investigació, el noi agredit va treure entre 1000 i 1500 € del caixer automàtic d’un caixer de Plaça Espanya de Blanes.

Tot i que els agredits van fugir, al Policia Local de Blanes, els té identificats i han passat les dades a totes les policies locals de Catalunya a través dels Mossos d’Esquadra. De fet s’ha detingut almenys un dels participants en la brutal batussa. Es dóna el cas que aquest és el tercer atac violent als carrers de Blanes en poc més d’una setmana. Els altres dos casos, però, van ocórrer de nit a la zona dels Pins, que és on hi ha els locals nocturns de Blanes.

Diari Girona

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics