URGENT

El cadet masculí guanya al Blanes C per 83 punts

Compartiu aquesta història

La visita del cadet masculí a la pista del cuer no va reportar sorpreses i els palafollencs es van imposar sense complicacions a un equip en hores baixes. El resultat, 27 a 110, demostra el clar domini de l’equip de PLF.

Aquesta és l’única victòria dels principals equips de bàsquet de PLF. El sènior ah tornat a caure i, de nou, de forma ajustada. Els palafollencs es van quedar 4 punts per sota del Porqueres en un bon partit que va acabar 62 a 66. Aquest nou resultat ajustat condemna al PLF a l’última plaça del campionat. Aquest cap de setmana jugaran a la pista del Cornellà de Terri en un duel de la part baixa de la taula, ja que els gironins són els penúltims.

El júnior va caure al Palauet contra el Tossa, 44 a 53. La derrota deixa al PLF a la 9a plaça de la classificació, a l’espera de visitar la propera jornada al Bescanó, que és el segon classificat amb sols 1 derrota en tot el campionat.

El cadet femení, va perdre, 28 a 18 a la pista del Lloret de Mar. Aquesta derrota les deixa com a 8a classificades. La propera jornada buscaran una victòria al Palauet contra el Calonge actuals 11es classificades.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics