URGENT

11 ferits en un accident de tren a l’estació de Mataró

Compartiu aquesta història

Un tren procedent de Molins de rei ha topat violentament amb el topall de final de via a l’estació de Mataró. L’impacte ha atrapat al conductor del comboi, que ha hagut de ser alliberat pels bombers de la generalitat.
La col·lisió ha provocat també una 11 de ferits lleus, tots ells viatgers del comboi que acabava el seu trajecte a la capital del Maresme.

Imatge de l'interior del tren. FOTO:Twitter

Renfe desconeix quin són els motius de l’accident d’aquest matí a Mataró.
Els Bombers de la Generalitat han desplaçat 9 dotacions, el Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) ha enviat 5 unitats. El govern ha activat l’alerta ferrocat per accidents ferroviaris. Es dóna el cas que fa unes setmanes, un altre comboi de la línia R1 de rodalies, la del Maresme, va tenir un accident dins els túnels de BCN. L’any passat la mateixa línia va patir un altre accident dins els túnels de la capital catalana i a finals d’octubre un altre tren va descarrilar a l’estació de St Pol de Mar.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics