Blanes, Lloret i Tossa s’ajunten per promocionar els carnavals

Les tres viles van anunciar ahir que s’han unit per promocionar els seus carnavals. L’objectiu és potenciar la marca “Costa Brava Sud” i reduir en part les despeses de promoció, de disseny i elaboració dels cartells, que enguany és comú a les 3 poblacions.

Un altre acció és la coordinació per tal que les rues dels tres pobles no coincideixin en dia i hora, i així potenciar que els ciutadans de totes tres poblacions puguin anar a les tres rues.

Segons va explicar la regidora de Festes de l’Ajuntament de Lloret, Ester Olivé, la idea va sorgir per potenciar la marca Costa Brava Sud i recorda el potencial que sumen les tres poblacions amb 83.000 residents, 1,5 milions de turistes l’any i una capacitat de 70 mil places turístiques.

La rua de Lloret , que es farà dissabte 18 a les quatre de la tarda i diumenge 19 a les dotze del migdia, comptarà amb la participació de 9 comparses, 11 carrosses i unes 1.400 persones. A més, hi haurà la participació de 50 persones del famós Carnaval de Binche (Bèlgica), que el 2003 va ser declarat Patrimoni Oral i Intangible de la Humanitat per la Unesco.

Blanes té confirmades 29 carrosses i comparses. La novetat d’enguany a Blanes és la organització d’un concurs de Disfresses a la feina, que es farà divendres 17 i dissabte 18.

Aquesta mateixa unió dels 3 pobles es va donar també

per de presentar “una candidatura” conjunta per aspirar a ser considerada per l’Estat com a Destinació Madura i així poder concentrar un seguit d’ajudes i millores per potenciar aquesta zona conjunta.

Diari Girona

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics