URGENT

Jutgen una mare i el seu fill acusats d’estafar a un avi a Blanes

Compartiu aquesta història

Els acusats defensen que entre 2004 i 2010 van ajudar un veí ancià que vivia al pis de dalt en fer-se càrrec d’ell i deixar-lo viure a casa seva quan es va vendre l’àtic. El fiscal no s’ho creu i considera que els acusats van enganyar l’home perquè es vengués el pis i els donés diners de forma periòdica a canvi de cuidar-lo. Quan el compte corrent va quedar buit van tractar de desfer-se d’ell.

Només vendre el pis l’ancià ja va entregar 60.000 euros als acusats i, segons sosté el fiscal, els va entregar la resta dels diners fins que es va quedar sense. Els imputats asseguren que ell ho va fer de forma voluntària per tal que poguessin pagar les obres d’una casa que tenien al poble natal de la mare. Els acusats mantenen que l’ancià estava enamorat de la dona i que el seu caràcter va canviar quan va assabentar-se que ella havia començat una relació amb un altre home.

Es dóna el cas que l’Ajuntament de Blanes va retirar l’ajuda a domicili de l’ancià quan els tècnics van detectar que era cuidat per l’acusada. No obstant, en un informe es fa constar com l’home declarava que el tenien reclòs, que li cobraven 50€ per dutxar-se i que l’amenaçaven perquè abandonés el pis.

El fiscal imputa a la dona un delicte d’estafa i al fill d’aquesta un delicte d’amenaces i els demana 4 i 1 any de presó respectivament.

Diari Girona

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics